BELEDİYESPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜRÜYOR

– BELEDİYESPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜRÜYOR
– SUNGURLU BELEDİYESPOR : 3 – İSKİLİPGÜCÜ : 0

1. Amatör Küme’de alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Sungurlu Belediyespor evinde İskilipgücüspor’u 3-0 yenerek ligdeki çıkışını sürdürdü.
Kırmızı Beyazlılar rakibi önünde maça hızlı başladı ve henüz 5. dakikada kazandığı penaltı Umut ile göre çevirerek 1-0 öne geçti. 17. dakikada Serkan’ın golü ile farkı ikiye çıkartan Sungurlu Belediyespor ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda konuk İskilipgücüspor oyunda dengeyi kurdu ve orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın son dakikalarında Sungurlu Belediyespor’un yeni transferlerinden Lokman’ın golü ile farkı üçe çıkardı. Maçtan 3-0 galip ayrılan Sungurlu Belediyespor 6 puana yükselirken İskilipgücüspor ise 13 puanda kaldı.

SAHA: Sungurlu İlçe.
HAKEMLER: Yüksel Basar, Mehmet Samet Ünal, Ömür Soytemiz.
SUNGURLU BELEDİYESPOR : Enes Salih, Bünyamin, Serhat, Serkan, Erdem, Lokman, Mahmut (Fatih), Ali Mert Umut, Mehmet Sinan (Rıfat), Samet (Muhammed).
İSKİLİPGÜCÜSPOR : Mustafa, Naşit (Burak), Fatih, Sefa, Murat, Önder, Ceylan, Remzi (Osman), Metin (Ramazan), Sait Tunahan, Sefer.
GOLLER : 5. (penaltıdan) dak. Umut, 17. dak. Serkan, 87. dak. Lokman (Sungurlu Belediyespor).

Önceki Şampiyon Sungurlu Belediyespor